Wordt de nieuwsbrief niet correct getoond, klik dan hier om de nieuwsbrief online te bekijken.

Opbrengst online veiling SSNB is Euro 2.750,- !

Giel de Steur nam namens het bestuur van het Jeugdfonds Sport Brabant het prachtige bedrag van Euro 2.750,- in ontvangst tijdens 'De Kennismakerij' dat 4 december jl. plaatsvond in de LocHal in Tilburg.
 
Via de online veiling kon men in bezit komen van shirts en andere sportitems van bekende en minder bekende (Brabantse) topsporters. Ook van onze ambassadeurs Giuseppe JungMarc Lammers en Stijn Brokx werden items aangeboden.
 
Het mooie bedrag van Euro 2.750.- geeft aan dat deze items zeker in trek waren en we bedanken dan ook iedereen die geld geboden heeft voor het Jeugdfonds Sport Brabant.

Uiteraard bedanken we nadrukkelijk SSNB die deze online veiling mogelijk gemaakt heeft.
 
 

Namens alle kinderen in Brabant: HARTELIJK DANK!!

Het Jeugdfonds Sport Brabant zoekt nieuwe bestuursleden

Wilt u samen met het Jeugdfonds kinderen laten sporten? Dan kunt u zich nu inzetten voor het Jeugdfonds Sport Brabant. We zijn namelijk op zoek naar (minimaal) twee nieuwe bestuursleden. De volgende functies zijn in elk geval vacant:
 
PENNINGMEESTER
Als penningmeester bent u o.a. verantwoordelijk voor de jaarlijkse cyclus van planning en control en de financiële verslaglegging. U wordt daarin administratief ondersteund door het landelijk bureau van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

BESTUURSLID MARKETING & SPONSORING
Als bestuurslid Marketing & Sponsoring zet u zich in voor de positionering van het Jeugdfonds en voor het aantrekken van sponsorgelden in de Provincie en in gemeenten waar het Jeugdfonds actief is.
Lees hier voor meer informatie over deze functie

Heeft u interesse in één van deze belangrijke functies?
Stuur uw reactie dan naar 
bestuur@jeugdfondssportbrabant.nl
 
 

Wellicht kent u iemand die geïnteresseerd is in één van deze functies? Stuur dan dit bericht door. Alvast dank!

Het bestuur van het Jeugdfonds Sport Brabant wenst u een prachtig, gezond en vooral sportief 2020!

Met elkaar kunnen we veel betekenen voor de Brabantse kinderen die graag willen sporten maar het helaas door omstandigheden niet kunnen. Samen zorgen we ervoor dat ze wèl kunnen sporten!

 
Ook namens deze kinderen een sportief nieuwjaar gewenst. 
 
Fijne feestdagen!

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om je af te melden.