Wordt de nieuwsbrief niet correct getoond, klik dan hier om de nieuwsbrief online te bekijken.

Machteld Rijsdorp neemt afscheid als voorzitter Jeugdfonds Sport Brabant

Op 6 juni jl. heeft mevrouw Machteld Rijsdorp afscheid genomen als voorzitter van het Jeugdfonds Sport Brabant. Mevrouw Rijsdorp was sinds de oprichting van het fonds in december 2006 betrokken als voorzitter.

Mevrouw Rijsdorp heeft zich meer dan 12 jaar verdienstelijk gemaakt voor het Jeugdfonds en de kinderen in Brabant. Ze kan terug kijken op een mooie periode waarin het aantal kinderen dat het Jeugdfonds heeft kunnen helpen aanzienlijk is gegroeid.

Zij heeft altijd het belang van het Jeugdfonds benadrukt: “Sporten is voor iedereen zo goed en gezond dat het voor alle kinderen erg belangrijk is om mee te kunnen doen. Niemand mag buitengesloten worden! Daarom reken ik op de steun van gemeenten, sponsoren, intermediairs en ambassadeurs. Samen kunnen we alle kinderen laten sporten!”

Bestuur en medewerkers bedanken Machteld voor haar tomeloze inzet, mooie resultaten en gedegen voorzitterschap.

Het bestuur is te bereiken via bestuur@jeugdfondssportbrabant.nl.

Sponsorlooppakket op Actieplatform
 
Op het landelijke Actieplatform kun je nu een kant en klaar sponsorlooppakket downloaden waarmee je eenvoudig een sponsorloop kunt organiseren.
 
In het pakket zitten allerlei handige communicatiemiddelen om de sponsorloop onder de aandacht te brengen, maar ook middelen die het organiseren van een sponsorloop makkelijk maken. Van ouderbrief tot stempelkaart: je vindt het in het pakket. Vooral handig voor scholen met drukbezette leerkrachten!

Je kunt het sponsorlooppakket hier downloaden.
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om je af te melden.