Nieuws

Opbrengst online veiling SSNB: Euro 2.750,- voor het Jeugdfonds Sport Brabant!

5 december 2019
De online veiling van SSNB heeft een prachtig bedrag voor het Jeugdfonds Sport Brabant opgehaald.

Online veiling is gestart: opbrengst voor Jeugdfonds Sport Brabant

23 september 2019

Online veiling: bied op sporttenues van Brabantse topsporters en steun daarmee het Jeugdfonds Sport Brabant.

Machteld Rijsdorp neemt afscheid als voorzitter Jeugdfonds Sport Brabant

11 juni 2019

Op 6 juni jl. heeft mevrouw Machteld Rijsdorp afscheid genomen als voorzitter van het Jeugdfonds Sport Brabant. Mevrouw Rijsdorp was sinds de oprichting van het fonds in december 2006 betrokken als voorzitter.

Basisscholen uit de regio worden uitgenodigd op hét polo-toernooi van Brabant!

31 mei 2019

Polo Brabant en het Jeugdfonds Sport Brabant slaan de handen ineen om kinderen uit de regio Brainport kennis te laten maken met de polo sport.

Deelnemers Obstacle Run rennen € 9035,50 bij elkaar voor Jeugdfonds Sport Brabant!

22 mei 2019
De Landmacht vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en daarom steunden de deelnemers van de Rhino Obstacle Run met hun deelname het Jeugdfonds Sport Brabant.

Rhino Obstacle Run in teken van Jeugdfonds Sport Brabant

26 april 2019
Elke deelnemer aan de 10 km van de Rhino Obstacle Run steunt door het kopen van een ticket het Jeugdfonds Sport Brabant. Hierdoor kunnen nog meer kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig financiële mogelijkheden toch lid worden van een sportclub. Van elk verkocht ticket gaat er €8,50 naar het Jeugdfonds Sport Brabant.

Nieuwe website voor Jeugdfonds Sport Brabant!

13 maart 2019
Met veel genoegen presenteert het bestuur van het Jeugdfonds Sport Brabant een geheel nieuwe website: www.jeugdfondssportbrabant.nl 

Leerlingen De Neerhof halen geld op voor Jeugdfonds Sport Brabant

21 december 2018

Kinderen van de groepen 8 van de basisschool De Neerhof hebben bij de verkoop van de kinderpostzegels zelf een aantal goede doelen uitgezocht, waaronder ook als goed doel het Jeugdfonds Sport Brabant. De leerlingen hadden een cheque gemaakt, die overhandigd werd aan voorzitter Machteld Rijsdorp van het Jeugdfonds Sport Brabant. Zij haalden maar liefst Euro 977,43 op!

Zwemlessen voor kinderen in Moerdijk dankzij Lionsclub Zevenbergen e.o.

10 december 2018

Kinderen uit Moerdijk bij wie thuis weinig geld is, krijgen dankzij de Lionsclub Zevenbergen en omgeving een kans om op zwemles te gaan. Om geld in te zamelen heeft de Lionsclub Zevenbergen e.o. dit jaar een sponsoractie gehouden waarbij basisschoolkinderen meededen aan het Lions Zwemfestijn 2018.

Oud-wielrenner Henk Lubberding neemt Alpe d’Huez cheque Allinq in ontvangst

15 oktober 2018
Op woensdag 10 oktober 2018 heeft oud-wielrenner Henk Lubberding als ‘special guest’ een cheque van Allinq in ontvangst genomen namens het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op 17 september hebben 27 medewerkers van Allinq de Alpe d’Huez bedwongen met als resultaat een geweldig bedrag voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur: € 15.000,-. Voor dit bedrag kunnen zeker 60 kinderen een jaar lang sporten.