We hebben je nodig!

Ben jij leerkracht, verpleegkundige, jeugdcoach, jeugd- of schuldhulpverlener, maatschappelijk werker, directeur van een school, werk je (als vrijwilliger) bij een sociale instelling of ben je op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind?

WORD DAN INTERMEDIAIR!

Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub overgemaakt.

Dus: ken jij kinderen die wel heel graag willen sporten maar waar de ouders het geld niet voor hebben? Wil jij ze helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en om nieuwe vrienden te maken? Zodat ze sterker worden op zowel fysiek, mentaal als sociaal vlak?
 
Dan kun jij ze aanmelden bij het Jeugdfonds Sport Brabant! We regelen dan -na goedkeuring van de aanvraag-, samen met jou, dat het kind op zijn of haar favoriete sport kan beginnen. We betalen de contributie en indien nodig ook de kleding/attributen. Aanvragen voor meerdere kinderen uit één gezin zijn mogelijk.
Babette en Sebastiaan zijn twee van de intermediairs uit de gemeente Heusden die voor het Jeugdfonds Sport Brabant kinderen aanmelden en met ze werken. Vol passie vertellen ze hun verhaal!
 
Lees hier verder
Let op: ouders en sportverenigingen kunnen zelf geen intermediair worden! 

Check hier de intermediairs die al aangesloten zijn bij het Jeugdfonds Sport Brabant.

Je kunt intermediair worden als je:

  • professioneel betrokken bent bij het kind;
  • je bereid bent het kind gedurende de looptijd van de aanvraag te volgen;
  • je het kind/gezin kent en op de hoogte bent van de (financiële) thuissituatie;
  • je bereid bent de spelregels van het Jeugdfonds Sport Brabant te volgen
  • je bereid bent zichtbaar te zijn als contactpersoon op deze site en bij jouw gemeente
Een intermediair kent de gezinnen in de buurt. Je kunt intermediair worden als individu maar ook groep (denk bijvoorbeeld aan Stichting Leergeld).

Ben je al een intermediair of wil je je aanmelden?

 
 
Eerst meer weten?
Neem dan contact op met de coördinatoren van het Jeugdfonds Sport Brabant:
 
Monique Valk is op dinsdag en donderdag aanwezig en te bereiken op 06 24910857. Zij is coördinator van de regio's West- en Midden Brabant.

Let op: in verband met herstelperiode van ziekte zal zij voorlopig alleen in Midden Brabant werkzaam zijn!

Tijdelijk coördinator Martijn Gommeren zal de komende maanden West Brabant voor zijn rekening nemen. Hij is zeer goed bekend met de sportwereld en de gemeenten in West Brabant.

Peter Overeem, nu werkzaam als coördinator in de hele provincie, zal vanaf heden de coördinator Oost- en Zuidoost Brabant zijn. Hij is op werkdagen bereikbaar op 06 15408383 en/of 013 5904283..
 
Je kunt hen ook mailen: coordinator@jeugdfondssportbrabant.nl