Samen met u kinderen laten sporten!

Het Jeugdfonds Sport Brabant kan niet zonder financiële hulp. Om het mogelijk te maken dat alle kinderen in Brabant, tussen 4 en 18 jaar, kunnen sporten, is veel geld nodig.
 
Hoe mooi is het als uw organisatie of onderneming maatschappelijk betrokken is bij het fonds? En dat er door uw steun kinderen hun droom en passie kunnen volgen; namelijk het uitoefenen van hun favoriete sport.
U maakt het leven van zo’n kind een beetje mooier.
 
Zo werken we samen aan een betere toekomst voor de kinderen.
 
 
Heeft u interesse om het Jeugdfonds Sport Brabant te ondersteunen? Neem dan contact op met het bestuur van het Jeugdfonds Sport Brabant.
 
Hier vindt u hun gegevens

Namens alle kinderen alvast ontzettend bedankt!

Zwemlessen voor kinderen in Moerdijk
dankzij Lionsclub Zevenbergen e.o.

 
Kinderen uit Moerdijk bij wie thuis weinig geld is, krijgen dankzij de Lionsclub Zevenbergen en omgeving een kans om op zwemles te gaan. Om geld in te zamelen heeft de Lionsclub Zevenbergen e.o. dit jaar een sponsoractie gehouden waarbij basisschoolkinderen meededen aan het Lions Zwemfestijn 2018.
 
Lees hier verder

Leerlingen De Neerhof halen geld op
voor Jeugdfonds Sport Brabant

 
Twee kinderen uit groep 8 vertelden waarom zij voor dit doel hadden gekozen: alle kinderen, ook uit gezinnen waar weinig geld is, moeten kinderen kunnen sporten en lid kunnen zijn van een sportclub. Het geld is bestemd voor kinderen uit de gemeente Moerdijk.
 
Lees hier verder