Laat kinderen niet aan de zijlijn staan!

Ontzettend fijn als jullie als sportclub kinderen de kans willen geven om te sporten!
 
Als sportclub kun je zelf geen kinderen opgeven maar wel contact opnemen met een intermediair in de buurt of met één van de coördinatoren van het Jeugdfonds Sport Brabant.
 
Hoe meer mensen het Jeugdfonds Sport Brabant kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen meedoen. Download de Toolkit Sport en laat ouders en bezoekers weten dat het Jeugdfonds Sport Brabant kan helpen!
Ken je kinderen uit de buurt die wel willen sporten maar het niet kunnen omdat er geen geld voor is? Geef de namen dan door aan een intermediair. Hij of zij zal dan zorgen dat het kind wèl kan gaan sporten!
Eerst meer weten?
 
Neem dan contact op met de coördinatoren van het Jeugdfonds Sport Brabant:
Monique Valk is op dinsdag en donderdag aanwezig en te bereiken op 06 24910857. Zij is coördinator van de regio's West- en Midden Brabant.

Let op: in verband met herstelperiode van ziekte zal zij voorlopig alleen in Midden Brabant werkzaam zijn!

Tijdelijk coördinator Martijn Gommeren zal de komende maanden West Brabant voor zijn rekening nemen. Hij is zeer goed bekend met de sportwereld en de gemeenten in West Brabant.

Peter Overeem, nu werkzaam als coördinator in de hele provincie, zal vanaf heden de coördinator Oost- en Zuidoost Brabant zijn. Hij is op werkdagen bereikbaar op 06 15408383 en/of 013 5904283..
 
Je kunt hen ook mailen: coordinator@jeugdfondssportbrabant.nl